Wednesday, November 23, 2005

Velmi vadný závod

Tato hra by možná měla patřit spíše do kategorie stupidní, proto pokud hledáte něco konstruktivního, tak ji přeskočte.
Úvod: Tak jsme vám jednou hráli na táboře v Tavíkovicích takovou hru - úkolem bylo z přírodních materiálů vytvořit nějaké umělecké dílo. Děti postavili spoustu zajímavých děl a mimo jiné i útvar pojmenovaný Velká vada (pozn. to samozřejmě dělala moje mentální sestra). Tento útvar se nachází na velkém kopci zvaném Kočičák, který je přímo nad táborem a má sklon asi 70 stupňů. Jednoho dne mě napadlo, že když je tam Velká vada, že by byl pěkně vadný závod běhat nahoru a dolů. A tak vznikl Velmi vadný závod. A protože všichni v okolí byli móky (i když chvílu to vypadalo, že ne všichni), tak jediný kdo se tohoto skvělého závodu zůčasnil jsem byl já.
Pravidla: Začínáte dole na louce. Máte 90 minut. Vždycky vyběhnete nahoru, oběhnete Velkou vadu a vrátíte se dolů. A to musíte stihnout co nejvíckrát.
Protože tahle hra se dá hrát jen na jednom místě na Zemi, tak vám ještě musím popsat, jak se tam dostanete:
1) Najdete na mapě Košice.
2) Odjedete do Tavíkovic (to je jednoduchý, protože Tavíkovice jsou od Košic přibližně stejně daleko jako Mohelno a kde jsou Košice, to už víte (viz. krok 1)).
3) Z Tavíkovic jedete směr Hrotovice k mostu.
4) Skočíte z mostu a pokračujete po proudu řeky.
5) Až dojdete na první louku, tak zastavíte (pozn. značka té louky - je tam dřevěná bouda (naše kuchyň)). Pokud tam půjdete v létě, tak tam budou i stany a uřvané děti.
6) Tady je start.
7) Na pravém břehu, nad loukou je kopec.
8) Na tom kopci je Velká vada.
9) Můžete startovat. Máte 90 minut.
10) Až se vrátíte domů, tak mi dejte vědět, kolikrát jste to zvládli. Jestli to uděláte víc jak 20 krát, tak vám koupím mraženej dort. Fakt.