Monday, October 31, 2005

poprask ve vile

Pozdní odpoledne ve Vile bylo narušeno návštěvou. A ne ledajakou. Za Michalem přijel do Vily příslušník Justiční stráže s předvoláním k soudu. Jak už asi víte, Michal byl obviněn z kuplířství a zločinného spolčení. Po obdržení předvolání Michal svolal všechny VyVolené do obýváku a o návštěvě policie je informoval.Samozřejmě, že toto sdělení vzbudilo velkou odezvu, VyVolení o něm diskutovali celý zbytek odpoledne. Jelikož se ovšem ve Vile během dne děly prapodivné věci, jako např. tajuplné zašpinění toalety, divné puchy, nastražená umělá lejna apod., někteří z VyVolených tak docela Michalovi nevěřili a domnívali se, že jde o tajný úkol.

Sunday, October 30, 2005

Dylan

Čtyři desetiletí na vrcholu světové hudební scény, více než 75 milionů prodaných desek, řada významných ocenění. Tím vším se může pochubit americký skladatel a zpěvák Bob Dylan, který vystoupí 7. listopadu v pražské Sazka areně. Vstupenky můžete zakoupit za ceny již od 350 Kč, nebo je právě nyní můžete vyhrát na MusicWebu! …O soutěž, v níž dva z vás mohli vyhrát po dvou vstupenkách na pražský koncert Boba Dylana, byl opravdu velký zájem. Mezi zdruba čtyřmi desítkami vašich odpovědí byla pouze jedna jediná špatná! Nakonec se štěstí usmálo na Jaromíra Zajíčka z Chrudimi a Filipa Hrocha z Prahy. Jako téměř všichni, kteří se soutěže zúčastnili, správně odpověděli, že Bob Dylan zatím nikdy nezískal Nobelovu cenu za literaturu.

michal vs regina

Duel zahájila jako již tradičně Tereza krátce před osmou hodinou. V taktéž již tradičním živém vstupu do vily byly VyVoleným puštěny šoty, kde se předváděli ve slušivých oblečcích a poté nám Prima promítla i Reginino sexuální provokování :o). Poté se Michal svěřil, že Regina mu byla nejblíž právě při sprchování a holení.A už tu máme výsledky, už víme kdo zůstává, drtivý rozdíl hlasů vyzněl ve prospěch Michala.
Získává neuvěřitelných 563 911 hlasů oproti Regininým 47 853 hlasům.

Saturday, October 29, 2005

Becheráček

Ročník 2004 byl uzavřen. Neváhejte a stáhněte si jednu z více než 30ti nových her. Kompletní pořadí her podle hodnocení poroty najdete zde. Pokud se chcete podívat jak vypadala tisková konference a předávání cen výhercům, koukněte se na fotografie. 1.1.2005 budou zveřejněna pravidla pro další ročník Becherovka Game.
nejúspěšnější hry minulých ročníků kategorie
Becherov | 2004: Vesmírná Becherovka |
Plane Arcade | A.N.T.Z. ...
2003
Subhunter | Becheráček | Criss Cross ...
2002
Penguins | Becherův sen | Extreme Race ...
2001
Zlatý Kalich | Kóta 236 | Bechman ...
2000
Zázračný Lék | Becher Man | Becher Lahve ...

Friday, October 28, 2005

ferrari

1. Typ soutěže
znalostní, tipovací a anketní soutěž o hlavní cenu spolu s šesti doprovodnými soutěžemi o menší ceny.
2. Název akce a provozovatel
„Fandi Ferrari a vyhraj tiché PC Mironet, model Ferrari Limited Edition a další ceny“ , THD s.r.o. na systému MIRONET ShopEngine.
3. Umístění
Akce probíhá na www.mironet.cz v sekci soutěže a účastnit se jí mohou všichni registrovaní v systému MIRONET ShopEngine a nebo ti, kteří se při soutěži zaregistrují.
4. Termíny
Soutěž začíná 15.8.2005 uvolněním soutěžního formuláře k možnosti vyplnění tipů. Během soutěže se ve stejném formuláři vystřídá celkem šest doprovodných soutěží k jednotlivým závodům F1 v sezóně 2005. Otázky v doprovodných soutěžích se mění vždy následující úterý po závodu v 17:00.

Thursday, October 27, 2005

Ruggero

Italskému duchovnímu, který se navzdory vůli svých nadřízených uchází o účinkování v italské verzi reality show Big Brother, nyní hrozí, že přijde o své místo na faře. Informoval o tom v úterý italský list La Republicca.Otec Marino Ruggero, který působí na severu Itálie ve městě Teolo nedaleko Padovy, ale nezoufá a doufá, že si při konkurzech získá přízeň poroty a do pořadu Big Brother (Grande Fratello) se dostane. "Do konce měsíce bych měl být na casting pozván. Jsem připraven to oznámit svým nadřízeným," sdělil Marino.

Wednesday, October 26, 2005

vv

Včerejšek rozhodl o tom, že VyVolení už dál mezi sebou nechtějí dvaadvacetiletého Michala Fraše. Ten jako jediný získal tři negativní hlasy z osmi možných. Než ale došel přenos až k Zúčtování samému, mohli jsme se podívat na úkoly, které na obyvatele vily připravila produkce. Všechno začalo budíčkem v 10.00. Z postele se s úsměvem na tváří vysoukali všichni až na Emila. Ten se včera opil tak moc, že nebyl schopen vstát. Když se ho snažil Michal probudit, odpověděl na půl pusy: „Ať mi daj´ 60 trestů, mně je to jedno, já nikam nejdu.“ Jakmile nakonec vstal, první kroky vedly do zpovědnice. „Dneska potřebuju nechat spát, jsem se moc opil včera, jsem uplně mrtvý. Ne vážně, uplně jsem mrtvý..“ Produkce mu vyhověla a během dopoledne tak Emil zalehával a sténal. Ostatní mezitím dostali úkol, při kterém se rozdělili na dvě družstva. To první mohlo používat v rozhovorech se soupeřovým družstvem pouze samohlásku „E“, opačný team pak „A“. Věta „Jak se máš?“ potom třeba vypadala, „Jek se méš?“ Kdo pokazil, prohrál. V jednom momentě byla soutěž přerušena záběrem na Emila, který se probíral z opilosti a zpytoval svědomí. „Tak jako tady jsem v životě nechlastal. Třikrát do týdne.“

Monday, October 24, 2005

Vyhraj cestu na Safari

Pošli alespoň 10 soutěžních kódů z obalů Koko, Margot, Banány jako SMS ve tvaru „KOMABAmezeraKOD” na tel.č. 606 999 000 nebo pošli 10 soutěžních obalů na adresu: KOMABA, P.O.Box 532, 170 06 Praha 7. Prvních 7000 nejrychlejších získává tašku a dva, kteří pošlou nejvíce kódů nebo obalů, vyhrají zájezd do Keni pro 2 osoby.
http://www.vyhrajto.cz/

Sunday, October 23, 2005

soutez pro deti

Soutěž je určena pro děti ve věku 6 -15 let (tedy děti, které věkově spadají do prvního a druhého stupně základních škol).
Odbor tisku a public relations Ministerstva vnitra připravil pro děti základních škol soutěž, jejímž cílem je napomoci prevenci sociálně patologických jevů, které ohrožují malé i velké děti, dospívající mládež.
Každé soutěžní téma se zaměřuje na určitou oblast nebezpečí, soutěžní témata jsou společná pro první i druhý stupeň základních škol.
http://www.mvcr.cz/soutez/soutez.html

Friday, October 21, 2005

vyvoleni

Tak už je to jasné. V sobotním duelu uvidíme Vladka s Rosťou. Dalo se to celkem čekat, Vladko dal Rosťovi v úterý svůj palec, ale zas tak jisté to nebylo. Vladko do poslední chvíle měnil své rozhodnutí, s kým půjde v sobotu do Duelu. Jednou ukázal na Michala, v současné době největšího přítele, protože mu prý vůbec nevěří. Na druhou stranu je to osoba, která je mu nejblíže. To ovšem nejde dohromady. Vzít si do Duelu Wendy odmítal, tak by se prý ponížit nechtěl. K Rosťovi nic necítí a ví, že je to v jádru hodný kluk Do poslední chvíle spekuloval, koho si vezme.

Wednesday, October 19, 2005

Fujtajbl

Většina obyvatel domu Velkého Bratra jsou kuřáci. A jak to tak bývá, hospodařit příliš neumějí, a tak se jim již kuřiva ke konci týdne již nedostává. A pro cigaretku by byli schopni udělat ledacos.Jediný, kdo nedostatkem tabáku netrpí, je Stephanie. Jako host v domě jich má pořádnou zásobu. Také se ukázala jako dobrý obchodník, který dokáže z každé situace vytěžit. A tak udělala pánům kuřákům nabídku – cigaretu za pusu.

Friday, October 07, 2005

sele

Co jste to proboha vybrali při castingu za gumy?,“ rozohňoval se pisatel jedné z esemesek, jejichž text při přímém přenosu běží po spodním okraji obrazovky. A byl to pouze jeden hlas z celého sboru, který Nově spílá podobným tónem. Ale popořádku.
Dolívej mu, dokud nedochrochtá!Ústřední komise pro ochranu zvířat při ministerstvu zemědělství oficiální cestou formulovala stížnosti podstatné části veřejnosti: že TV Nova zavřela do vily „malých bratrů” čuníka, proti tomu žádná. Koneckonců vzhledem k výrokům, které tam plachtí ve vzduchu jako tučné masařky podnapilé oparem z veřejných záchodků je možné, že prasátko bude mezi svými spokojené.
Ale že je bezmocné sele napouštěno tupláky šampaňského až téměř do otravy krve, to už se varovně topoří ukazováčky majitelů mozku.

Saturday, October 01, 2005

Zlatý erb

soutěž o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí
Sponzoři a vyhlašovatelé soutěže:
Ministerstvo informatiky České republiky Ministerstvo vnitra České republiky Asociace krajů České republiky Svaz měst a obcí Portál Města a obce online (Internet ve státní správě a samosprávě Soutěž Zlatý erb vyhlašuje Sdružení Zlatý erb pod záštitou Ministerstva informatiky ČR, Ministerstva vnitra ČR a Asociace krajů ČR. Krajská kola vyhlašují kraje ČR. Soutěž je pořádána ve spolupráci se Svazem měst a obcí ČR, portálem Města a obce online a konferencí ISSS. Soutěž je součástí iniciativ v rámci kampaně Březen - měsíc Internetu.Cílem soutěže je podpořit modernizaci místní a regionální veřejné správy prostřednictvím rozvoje informačních služeb poskytovaných občanům i specifickým skupinám uživatelů s využitím internetu a ostatních elektronických médií, a přispět tak k rozvoji kvality života ve městech, obcích a krajích České republiky.